Cart

Your cart is currently empty.

Een workshop kan soms heel spontaan ontstaan en deze is daar een mooi voorbeeld van. Teeville kreeg namelijk de kans om een workshop te geven op de Libelle Winterfair 2018, maar zocht hiervoor een partner om mee de kosten te dragen. Teeville-oprichter Kevin bracht dit ter sprake tijdens een middagbabbel op zijn werk en zijn collega Renee wist raad en introduceerde Teeville bij haar klant, pennenfabrikant Pilot Pen Benelux. De rest is geschiedenis.

Pilot Pen lanceerde namelijk recent de Pintor, een allround verfstift, die perfect is voor deze workshop. Dus bundelden we onze krachten. Na enkele testen wisten we meteen welke zakken en opdrukinkten het beste werkten met deze Pintor-stiften. En gooiden we onszelf voor de leeuwen tijdens de Libelle Winterfair in Mechelen. En de bezoekers ondervonden dat het goed was!

 

 

 

Wat houdt deze workshop voor jou in?

Op voorhand drukken we zakjes met een speciaal voor jouw ontwikkelde inkleurprent. Je kan uiteraard ook zelf een prent aanleveren. Tijdens de workshop voorzien wij voldoende Pintor-stiften en kladpapier tegen het doordrukken zodat de deelnemers in alle rust hun zak kunnen inkleuren.

Wil je een ander object inkleuren? Dat kan! De Pintor-markers werken op verschillende ondergronden. Zo kunnen we bijvoobeeld ook T-shirts of kussenslopen inkleuren, maar ook koffietassen of glazen flessen. Neem gerust met ons contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Ideaal voor grotere groepen: verjaardagsfeestjes, familiedagen, opendeurdagen …

Plezier voor groot en klein.

Voor kleinere groep hebben we de Remarkable boxen: ideaal voor home parties :)

 

translation missing: en.general.search.loading