Teeville

0

Authentieke T-shirts, gedrukt met passie! Met wat creativiteit en vakmanschap ontwikkelden we zelf onze zeefdrukinstallatie. In 2007 drukten we onze eerste shirts onder de naam QT Factory. Quality T-shirts! In 2012 haalden we zilver bij de Urban Crafts Award. 
 

Met een hoop schetsen en documentatie over het ontstaan van het zeefdrukken klopte Kevin bij zijn broer Colin aan, die op dat moment werkzaam was als schrijnwerker. Kevin had het gekke idee om zelf een zeefdrukinstallatie te maken. Hij wist dat zijn broer de perfecte skills had om dit daadwerkelijk te realiseren. Na een half jaar proberen, het prototype aanpassen, terug proberen, vloeken… was hun eigen zeefdrukinstallatie een feit en hun QT Factory (Q staat voor Quality en T voor T-shirts) geboren.

Door de jaren heen hebben ze hun techniek nog intenser verfijnd. Zo worden de T-shirts op natuurlijke wijze gedroogd in hun zelfgebouwd atelier en werken ze met milieuvriendelijk verf. Met hun eigenzinnige kijk op het zeefdrukken, pakten we in 2012 het zilver bij de Urban Crafts Award.

Vandaag de dag is QT Factory opgegaan in Teeville en staan we nog steeds garant voor high quality T-shirtprints. Ook al staan Colin en Kevin niet meer zelf aan de zeefdruk. 

Bedrukte T-shirts of dergelijke nodig: mail ons op kevin@teeville.eu

Processing...

added to cart success.

added to wishlist success.