Teeville

0

 • 14/12: Teeville @ The Empty Shop Antwerpen

  Posted | by Kevin Celis

  Nu vrijdag 9 december opent de 10-daagse pop-up The Empty Shop in Antwerpen: een winkel met gedoneerde kleding. De opbrengst van deze winkel wordt gebruikt om vluchtelingen een eerste werkervaring te geven.

  Onder de eerste enthousiaste donateurs vinden we klinkende namen als Dries Van Noten, Christian Wijnants, JuliaJune, Eastpak, Kipling en Wouters & Hendrix. En natuurlijk konden wij van Teeville niet ontbreken :)

  Maar dat is niet alles op woensdag...

  Read more

 • 20/11: Teeville @ Maker City, Gent

  Posted | by Kevin Celis

  Op 19 en 20 november veroveren 183 makers de Gentse binnenstad met elk hun eigen craft. UNIZO De Makers organiseert er namelijk Maker City en dat in kader van Hands On Design, de 8ste Triënnale voor Vormgeving. En wij konden natuurlijk niet ontbreken :)

  Daar we op zaterdag 19 november op Play & Produce zitten, zullen we echter enkel op zondag op Maker City aanwezig zijn....

  Read more

 • 19/11: Teeville @ Play & Produce, Gent

  Posted | by Kevin Celis

  Zaterdag 19/11 is het weer een hoogdag als je Dj, producer of muzikant bent, want het is Play & Produce in de Vooruit te Gent. Verwacht je aan bakken inspiratie, inzichten, tips & tricks, en heel veel schoon volk uit de electronic music scene.

  Want naast namen als The Subs, Faisal en Moonlight Matters zullen jullie Teeville ook aantreffen. Onze vrienden van

  Read more

Processing...

added to cart success.

added to wishlist success.